Logo
Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

AIHE: Rautjärven aseman koulu

Rautjärven aseman koulu 3 vuotta 11 kuukautta sitten #203

  • BrokeBackMountainMan
  • BrokeBackMountainMan hahmo
  • Poissa
  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 195
Rautjärven aseman koulu on Traktoristit ei kiusaa -kampanjan ensimmäinen kummikohde. Kyseinen koulu valikoitui kummikohteeksi, koska Karelia Tractors ry on rekisteröity Rautjärvelle ja Klubillamme on vahva kytkös Asemanseutuun ja sen ympäristöön.

Syyslukukauden 2016 alettua julkistamme tarkemmin, miten ja minkälaisia stipendejä alamme jakaa vuosittain kevätjuhlassa.

Rautjärven aseman koulu on perustettu vuonna 1995. Koulussa toimii peruskoulun luokat 1-6. Kevätlukukaudella 2016 koulussa on 55 oppilasta.
Viimeksi muokattu: 3 vuotta 11 kuukautta sitten : BrokeBackMountainMan.
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.

Rautjärven aseman koulu 3 vuotta 5 kuukautta sitten #274

  • BrokeBackMountainMan
  • BrokeBackMountainMan hahmo
  • Poissa
  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 195
28.10.2016 kävi edustajiamme kampanjamme kummikohteessa, Rautjärven aseman koululla juttelemassa oppilaiden ja opettajien kanssa kiusaamisesta.

Juteltiin alkuun kiusaamisesta ja etenkin siitä, mikä on kiusaamista.
Kiusaamista todettiin olevan niin henkistä kuin fyysistäkin laatua. Kiusaamiseksi luokiteltiin kaikki sellainen toiminta, mistä toiselle osapuolelle tulee pahamieli.
Juteltiin myös sellaisesta, että kuka saa kiusata ja ketä saa kiusata. Tuohon asiaan saatiin nopeasti yksimielinen ja yksiselitteinen vastaus, KUKAAN EI SAA KIUSATA KETÄÄN.
Puhetta oli myös siitä kuinka toimia jos näkee kiusaamista. Tähänkin löytyi toimitamalleja helposti. Puuttuminen, voi sanoa kiusaajalle, ettei noin saa tehdä, aikuisille kertominen on hyväkeino ja tilanteen jälkeen kiusatun kanssa jutteleminen ei myöskään ole pahitteeksi.
Kerroimme myös millaisia stipendejä ja millä tavoin kampanjamme alkaa vuosittain koulun oppilaille jakaa. Viidättä luokkaa käyvistä oppilaista tulee stipendin saamaan yksi tyttö ja yksi poika. Stipendin saajat valikoituu äänestämällä, jokaisella koulun oppilaalla ja opettajalla on yksi ääni annettavaksi sekä pojalle että tytölle. Äänestys kriteereinä mainittiin kiusaamattomuus, ystävällisyys ja yhteisöllisyys jne. Jokainen sitten kohdallaan miettii kenelle äänensä antaa ja stipendin saa juuri ne oppilaat kenelle ne kuuluu.

Lopuksi luvattiin koko porukalla, ettei kukaan kiusaa ketään jonka jälkeen toivotimme toisillemme hyvät päivän jatkot.
Juuri kun oltiin pois lähdössä saimme kutsun käydä tutustumassa päiväkoti Karhunpesään joka toimii koulun yhteydessä. Uudet tilat näytti hyvältä ja ovat kuulemma myös toimivat. Oli mukava nähdä kun lapset ja aikuiset siellä touhusivat hymyssä suin!

KIITOS kaikille kampanjaan tavalla tai toisella osallistuneille, tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin!

Traktoristit ei kiusaa, älä siis siekään!
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Sivu luotiin ajassa: 0.409 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi
Alaviiri
Lato